RÅDGIVNING

Utvikler du en god webstrategi, sikrer du deg for at de valgene du tar for nettsiden din svarer på de forretningsmessige målene du har for din virksomhet. Hos oss møter du rådgiver med lang erfaring og solid innsikt i hvordan dere gjør websiden til en lønnsom og effektiv salgskanal. 

Les mer

DESIGN

Å lage et engasjerende design handler både om stil, funksjon og struktur. Farger, riktige fonter og profil bidrar til en god subjektiv opplevelse. En intuitiv og brukervennlig navigasjon på websiden sikrer at brukerne gjør det vi vil at de skal gjøre. 

Les mer

UTVIKLING

Hos oss finner du de mest erfarne Sitecore-utviklerne i landet. Vi har utviklere som har jobbet med Sitecore i over femten år. Alle våre utviklere er Sitecore-sertifiserte. Kombinasjonen av erfarne rådgivere og utviklere gjør at vi kan levere komplette Sitecore-løsninger til våre kunder.

Les mer

INNHOLD

Dine nye nettsider skal leve et aktivt liv etter lansering. Nettsiden skal være utviklet for brukerne og med virksomhetens målsetning som rettesnor. Vi har analytikere, SEO-eksperter og tekstforfattere som kan bidra til at siden leverer som ønsket! 

Les mer

OM OSS

ItumX er et web- og kommunikasjonshus med 28 rådgivere og utviklere som allehar solid erfaring fra design, utvikling og rådgivning i Sitecore-prosjekter. Vi leverer websider med avansert webfunksjonalitet på plattformene Sitecore og Umbraco. Hovedkontoret er i Kongsberg, men vi har kontorer også i Oslo og Gøteborg. 

Les mer

SLIK JOBBER VI

«Vi omsetter dine kommersielle mål til digitalt målbare resultater»

Løsningen vi leverer er noe dere skal leve med og være stolte av. Vi bruker mye tid til å gjøre oss kjent med dere, og sette oss inn i virksomhetens målsetning og rammebetingelser.
Vi bruker prosjektmodellen Scrum som gjør at prosjektet blir transparent slik at dere selv er med å kan påvirke beslutninger i alle trinn i prosjektet.

Slik jobber vi

SITECORE

Sitat: «Undersøkelser viser at 93% av bedriftene som tar i bruk personalisering på websiden opplever økt effekt. I snitt opplever de en salgsøkning på 19%»
 
Sitecore er markedets ledende CMS og markedsføringsplattform. For syvende år på rad havner Sitecore på topp i Gartners anerkjente rapport over hvilke CMS-verktøy som er mest visjonære og effektive. I Sitecore får du innsikt i de digitale interaksjonene til alle de besøkende ved hjelp av plattformens avanserte analyseverktøy. Ved hjelp av Sitecore kan du levere personlige og relevante brukeropplevelser på nettsidene.


Les mer om sitecore