Sitecore er markedets ledende CMS og markedsføringsplattform. ItumX er Gold Implementation Partner i Sitecore, og er markedsledende leverandør i Norge.


Sitecore er markedets ledende CMS og markedsføringsplattform. For syvende år på rad havner Sitecore på topp i Gartners anerkjente rapport over hvilke CMS-verktøy som er mest visjonære og effektive. I Sitecore får du innsikt i de digitale interaksjonene til alle de besøkende ved hjelp av plattformens avanserte analyseverktøy.

Anonyme besøkende konverteres til personprofiler basert på deres adferd på nettsidene. Ettersom Sitecore er integrasjonsvennlig med andre systemer som CRM og nyhetsbrevprogram, kan vi tilrettelegge brukeropplevelsen slik at de besøkende opplever innholdet som mer relevant.

Viktige funksjoner i Sitecore:
Avanserte brukeranalyser
Avansert testfunksjonalitet
Integrasjon med sosiale medier, CRM-systemer, m.m.
Personalisering av innhold
Automatisering av kundedialog

Umbraco- the friendly cms
I tillegg til Sitecore som er markedets ledende webplattform, tilbyr vi også Umbraco CMS som et alternativ til våre kunder. Umbraco er en svært fleksibel og brukervennlig plattform som er tatt i bruk av over 100 000 virksomheter verden over. Den skiller seg fra andre kjente og billigere plattformer som Joomla og Wordpress ved at den er sikrere, mer brukervennlig og har langt flere muligheter for videreutvikling. Plattformen har funksjonalitet tilgjengelig i løsningen sin som kun de store publiseringsløsningene har. 

Ta kontakt for demonstrasjon av Sitecore eller Umbraco!

 

Sitecore Experience Marketing

Own the Experience