ItumX er Norges største leverandør av Sitecore-webløsninger, og vi er i rask vekst. Til våre kundeprosjekter søker vi nå er rekke nye medarbeidere i ulike stillinger.

Ledige stillinger

Vi har de siste 12 månedene ansatt 10 medarbeidere. De neste 12 månedene sikter vi mot å ansette 15 nye. Vil du være med på laget?

Sitecore-arkitekt

Vi søker erfaren Sitecore-arkitekt som skal inngå i vårt arkitekt-team. Våre arkitekter har et ekstra ansvar for å utarbeide gode løsninger samtidig som de inngår i utviklingsteamet og fungerer som mentor for nye utviklere.
Les mer om stillingen

Sitecore backend-utvikler

Vi søker erfaren Sitecore-utvikler til å inngå i vårt backendteam. Som Sitecore-utvikler i ItumX vil du jobbe i noen av Norges mest spennende Sitecore-prosjekter.
Les mer om stillingen

Senior UX-designer

Vi søker deg som brenner for gode kundeopplevelser. UX-designeren vil inngå i vårt frontendteam og jobbe med flere av våre største kunder.
Les mer om stillingen

Senior .Net-utvikler

Vi søker erfaren .Net-utvikler som kan inngå i vårt backendteam. Som backendutvikler vil du jobbe med store, spennende prosjekter sammen med erfarne utviklere.
Les mer om stillingen

Frontend-utvikler

Vi søker erfaren frontend-utvikler med blikk for detaljer og sans for gode brukeropplevelser. 
Les mer om stillingen

Fullstack webutvikler

Vi søker deg som har erfaring som webutvikler fra både backend og frontend og har tilegnet deg bred erfaring fra mange ulike prosjekter.
Les mer om stillingen

Strategisk webrådgiver

Vi søker webrådgiver med bred weberfaring, solid kompetanse, kommersiell teft og sans for å kjøre strategiske kundeprosesser.
Les mer om stillingen