ItumX søker fullstack webutvikler

Er du god på .Net og ønsker å jobbe fullstack? Vi søker deg som har erfaring som webutvikler fra både backend og frontend, og har tilegnet deg bred erfaring fra ulike prosjekter.

Som webutvikler vil du jobbe med webløsninger for våre kunder. Hovedoppgavene vil være implementering mot CMS (Sitecore) i tett samarbeid med våre designere, UX-designere, frontendutviklere og øvrige backendutviklere. 

Beskriver dette deg?

  • Relevant arbeidserfaring som webutvikler (frontend og backend)
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Erfaring med CMS-systemer. Det er et stort pluss om du har kjennskap til Sitecore eller Umbraco, men også andre .Net-baserte CMS-systemer, som Episerver, er relevant
  • Erfaring med .Net, MVC, Entity Framework er ønskelig.
  • God kompetanse innen HTML, Javascript og CSS
  • God kompetanse og erfaring med responsivt design, universell utforming og SEO
  • Gode samarbeidsevner og initiativrik

Er du i tillegg opptatt av å nå gode resultater samtidig som du er løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Lars Martin Lund på 97 05 70 74 eller lml@itumx.no