ItumX søker senior .Net backendutvikler

Vi søker erfaren .Net-utvikler som kan inngå i vårt backendteam. Som backend- utvikler vil du jobbe med store, spennende prosjekter sammen med våre erfarne utviklere.
Som utvikler vil du jobbe med webløsninger for våre kunder. Hovedoppgavene vil være implementering mot CMS (Sitecore) i tett samarbeid med våre frontendutviklere og øvrige backend-utviklere, samt utvikling av skreddersydd funksjonalitet, integrasjon mot tredjepartssystemer, optimalisering av ytelse og løsningsdesign.
 

Beskriver dette deg?

  • Opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med teamet 
  • Kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Relevant arbeidserfaring innen programmering og databaser
  • Erfaring med CMS-systemer, som Sitecore, Umbraco og Episerver
  • Erfaring med teknologier som .Net, MVC, JavaScript eller liknende

Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst. 

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige. 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Lars Martin Lund på 97 05 70 74 eller lml@itumx.no