ItumX søker Sitecore-arkitekt

Vi søker erfaren Sitecore-arkitekt som skal inngå i vårt team av arkitekter. Arkitektene i ItumX har et ekstra ansvar for å utarbeide gode løsninger, samtidig som de inngår i utviklingsteamet og fungerer som mentor for nye utviklere.

Som Sitecore-arkitekt i ItumX, vil du jobbe med webløsninger for våre kunder. Videre vil du inngå i utviklingsteamet som backend Sitecore-utvikler. Hovedoppgavene som utvikler vil være implementering mot Sitecore i tett samarbeid med våre frontendutviklere og øvrige backendutviklere, samt utvikling av skreddersydd funksjonalitet, integrasjoner mot tredjepartssystemer, optimalisering av ytelse og løsningsdesign. Du vil også få et mentor-ansvar for nye utviklere.

Er dette deg?

  • Arbeidserfaring som Sitecore-utvikler
  • Inngående kompetanse innen Sitecore
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Gode ferdigheter innen programmering og databaser
  • Erfaring med .Net, MVC, Entity Framework, HTML, Javascript og CSS
  • Gode samarbeidsevner og initiativrik
  • Evne og vilje til å lære andre det du kan

Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Lars Martin Lund på 97 05 70 74 eller lml@itumx.no