ItumX søker strategisk webrådgiver

Vi søker webrådgiver med kommersiell teft. ItumX har som hovedmål å skape verdi for våre kunder. Vi oppnår dette gjennom strategisk rådgivning rundt bruk av Sitecore-plattformen til å kontinuerlig optimalisere websiden.

Vi er i dag 5 kompetente Sitecore- rådgivere i ItumX, men vi trenger flere i teamet. Som rådgiver vil du ha hovedansvar for å løfte våre kunder på et strategisk nivå. Det er derfor særdeles viktig at du trives med å kjøre kundeprosesser og workshops. Erfaring fra Sitecore er ønskelig, men ikke en forutsetning, da god opplæring vil bli gitt. Har du kommersiell teft og bred weberfaring, vil du elske Sitecore.

Beskriver dette deg?

  • Arbeidserfaring fra webprosjekter, UX og interaksjonsdesign
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Erfaring med CMS-systemer, som Sitecore, Umbraco og Episerver
  • Erfaring med innholdsarbeid og informasjonsarkitektur
  • Erfaring fra markedsføring og salg er ønskelig
  • Evner å kjøre strategiske kundeprosesser

Har du kommersiell sans og gode samarbeidsevner? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da ønsker vi å prate med deg.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Lars Martin Lund på 97 05 70 74 eller lml@itumx.no