Innsikt

onsdag 14. april 2021zoomwebinargratis

Why putting people before business is good business

En laptop viser et nærbilde av en kvinne med ulike illustrasjoner av teknologi over. Tekst over bildet som sier "Oppskriften på suksess"

Fra klokken 09:00-10:00 onsdag 14. april vil Rune Veerasawmy ta deg med på en reise inn i en verden av uante muligheter: nemlig innsikt.

 

Med overskriften: «hvorfor det er bra forretning å putte folk først» (svært forenklet oversatt fra engelsk til norsk, red.anm.), vil Rune Veerasawmy i dette webinaret forklare hvorfor det nettopp er mennesker som er nøkkelen til suksess i ethvert IT-prosjekt. 

 

Rune har en doktorgrad i design thinking og user experiences, foreleser ved Universitetet i Århus i Danmark, og har over 10 års erfaring fra å jobbe med strategisk forretnings- og konseptutvikling, samt kundeopplevelsesdesign, med noen av de største danske - og internasjonale B2B- og B2C-selskapene, så du kan være trygg på at du vil komme i havn med ny lærdom du kan få bruk for i jobben din. 

 

Webinaret den 14. april er en del av en serie på to webinarer om to ulike deler av innsiktsprosessen, og det neste webinaret, som skal handle om UX, kommer den 28. april. 

Vi anbefaler sterkt at du får med deg begge!


Se webinaret gratis her:

 

 

 Artikkelen fortsetter under bildet

En hånd setter en liten terning med bilde av en lysende pære på over terninger med bilde av et menneskehjerne.
Putting people before business is good business


Innhold og key take-aways

Etter på mange års erfaring med å utvikle og implementere store IT-prosjekter, ser man helt tydelig at IT-plattformer og prosjekter som utvikles for å skape og sikre forretningens virksomhet og mål, ikke lykkes uten at menneskene som skulle bruke dem involveres i prosessen.

I webinaret den 14. april vil Rune gi en introduksjon til hvorfor en menneskesentrert prosess basert på innsikt er helt essensielt når du vil skape vekst for bedriften din.

Key take-aways

  • Hvordan du kommer i gang med kundeinnsikt?
  • Hvordan du kan ta innsiktene fra dine medarbeidere og organisasjonen inn i utviklingen av IT-prosjekter for å sikre forretningsrelevans og medarbeider buy-in.
  • Hvordan du identifiserer din virksomhets forretningsmuligheters basert på menneskesentrerte innsikter.

 

Det økte søkelyset på kundeinnsikt de siste årene, har vært med på å utvikle nye forretningsmuligheter og løsninger, men det må gjøres smart.

For det vi opplever er at de bedriftene som er tettest på og forstår deres kunder, er også de som oppnår størst og mest suksess.

Det som derimot ofte blir oversett, er at kundeinnsikt bare er den ene siden av medaljen. Den andre siden er hvor viktig det faktisk er å kjenne bedriften og organisasjonen gjennom å involvere medarbeiderne i en innsiktsprosess.

 

Du vil få innsikt i

  • Hvorfor kundeinnsikt er viktig, og hva det kan brukes til?
  • Hvorfor forretningsinnsikt og det å involvere personer/medarbeidere i organisasjonen er essensielt for suksessen til et prosjekt.
  • Hvordan bedriften din kan bruke et menneskesentrert fokus til å identifisere, skape og styrke dine forretningsmuligheter.

 

Webinaret holdes på dansk og tar cirka 1 time - inkludert spørsmål.

  

Foredragsholder:

 

Foredragsholderen er Rune Veerasawmy. Han har en doktorgrad i design thinking and spectator experiences, foreleser ved Universitetet i Århus i Danmark, og kommer til ItumX fra sin stilling som Senior Customer Experience Strategist i Impact A/S.

Rune har over 10 års erfaring fra å jobbe med forretnings- og konseptutvikling, samt kundeopplevelsesdesign, sammen med noen av de største danske og internasjonale B2B- og B2C-selskapene.


Gå ikke glipp av ...

 

Dette webinaret henger naturlig sammen med vårt neste webinar den 28. april, som vil handle om UX. 

Så for å få full utnytte av kunnskapen vi deler, anbefaler vi deg å holde av datoen allerede nå.


Rune fra ItumX med sitatet "Vi må sørge for at det vi endrer, designer og utvikler er meningsfylt for folk som bruker det og virksomheten til kundene våre".

Vil du vite mer?

Du er bare et tastetrykk unna oss

Det er bare å ta kontakt om det er noe du lurer på :)

Portrettbilde av Keith Johansen. Fotografi

Keith Johansen

Chief Sales Officer

[+47] 924 37 980

[email protected]