Lyst til å jobbe med oss?

I ItumX møter du kompetente og entusiastiske utviklere, designere og rådgivere som alle brenner for gode webløsninger. Vi har store og spennende kunder som krever mye av oss, og har derfor organisert oss i kundeteam som er satt sammen for å møte våre kunders behov på best mulig måte. Erfaring med, og ønske om, å jobbe i team er derfor viktig kriterium om du skal lykkes hos oss.

Vi er stolte av vårt hospiteringsprogram. Du skal føle deg trygg på at du blir godt mottatt og blir satt grundig inn i de oppgavene du skal gjøre for oss.

Hos oss er det høyt under taket. Som ansatt får du stor påvirkning på din egen hverdag, og terskelen er lav for å komme med meninger eller innspill til forbedringer. Vi trives med å være sammen og møtes derfor ofte sosialt.

Vi har ansatte som sitter over hele Sør-Norge, i Sverige og i Danmark, og vårt flotte hovedkontor ligger i Kongsberg Teknologipark. Du må gjerne ta en tur innom og hilse på oss når tidene tillater det!

Under ser du hvilke stillinger vi søker flere folk til nå om dagen. Vi vokser som aldri før. Bli med i ItumX-familien du også!


ledig frontend-stilling

Senior og junior frontend-utvikler

Er du en dyktig senior eller junior frontendutvikler med et blikk for detaljer og gode brukeropplevelser? Da må du lese videre.

Les mer om frontend-stillingen
Bilde av en mann som holder hendene i været - fornøyd foran en dataskjerm

ledig ux-stilling

UX-designer

Vil du være med å bygge gode brukeropplevelser i et av Norges mest dynamiske webmiljøer?

Les mer om UX-stillingen
Bilde av to en mann og en kvinne som smiler på jobb foran en pc. Fotografi

ledig backend-stilling

Senior Sitecore-utvikler

Er du en rå backend-utvikler? Vi søker erfaren Sitecore-utvikler til å inngå i vårt backendteam. Her vil du få anledning til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore-prosjekter.  

Les mer om backend-stillingen
Bilde av en mann som kikker på flere dataskjermer i et kontorlandskap. Fotografi

åpen søknad

Send oss din åpne søknad

Vi er alltid på jakt etter flere digitale hoder!

Les mer om den åpne søknaden
Bilde av to menneskehender som viser noe på et ark mellom to laptoper. Fotografi