Lyst til å jobbe med oss?

I ItumX møter du kompetente og entusiastiske utviklere, designere og rådgivere som alle brenner for gode webløsninger i Sitecore. Vi har store og spennende kunder som krever mye av oss, og har derfor organisert oss i kundeteam som er satt sammen for å møte våre kunders behov på best mulig måte. Erfaring med, og ønske om, å jobbe i team er derfor viktig kriterium om du skal lykkes hos oss.
Vi er stolte av vårt hospiteringsprogram. Du skal føle deg trygg på at du blir godt mottatt og blir satt grundig inn i de oppgavene du skal gjøre for oss. 

Hos oss er det høyt under taket. Som ansatt får du stor påvirkning på din egen hverdag, og terskelen er lav for å komme med meninger eller innspill til forbedringer. Vi trives med å være sammen og møtes derfor ofte sosialt.

Vi har ansatte som sitter over hele Sør-Norge og Varberg i Sverige, og vårt flotte hovedkontor ligger i Kongsberg Teknologipark. Du må gjerne ta en tur innom og hilse på oss!

Ledig stilling

UX-designer

Marius og Marte  smiler på jobb foran pc

Vil du være med å bygge gode brukeropplevelser i et av Norges mest dynamiske webmiljøer?

LEDIG STILLING

Senior frontend-utvikler

Mann ser på kode på dataskjerm
Er du en dyktig frontendutvikler med et blikk for detaljer og gode brukeropplevelser? Da bør du lese videre.

LEDIG STILLING

Senior Sitecore-utvikler

Mann ser på pc
Er du en rå backend-utvikler?

Vi søker erfaren Sitecore-utvikler til å inngå i vårt backendteam. Her vil du få anledning til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore-prosjekter.

Åpen Søknad

Send oss en åpen søknad

Menneskehender jobber på papir foran pc

Vi er alltid på jakt etter flere digitale hoder med analoge hjerter.