Lyst til å jobbe med oss?

I ItumX møter du kompetente og fantastiske utviklere, designere og rådgivere som alle digger å skape gode digitale løsninger.

Ledige stillinger


Under ser du hvilke stillinger vi søker flere folk til nå om dagen. Vi vokser som aldri før. Bli med i ItumX-familien du også!

ledig frontend-stilling

Erfaren frontend-utvikler

Er du en dyktig frontendutvikler med et blikk for detaljer og suverene brukeropplevelser? Da må du lese videre.

Les mer om frontend-stillingen
En mann holder begeistret hendene i været mens han ser på en dataskjerm

ledig ux-stilling

UX-designer

Vil du være med å bygge gode brukeropplevelser i et av Norges mest dynamiske webmiljøer?

Les mer om UX-stillingen
Marius og Marte fra ItumX smiler på jobb. På pulten foran dem står en skjerm.

ledig backend-stilling

Senior backend utvikler

Har du lyst til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore-prosjekter? 

Les mer om backend-stillingen
Du kan skimte en mann som kikker på flere dataskjermer i et kontorlandskap.

åpen søknad

Send oss din åpne søknad

Vi er alltid på jakt etter flere digitale hoder!

Les mer om den åpne søknaden
En mann peker med en penn på et ark som ligger mellom to laptoper.

Vårt arbeidsmiljø

Vi har store og spennende kunder som krever mye av oss, og har derfor organisert oss i sammensveisede kundeteam som møter våre kunders behov på best mulig måte. Erfaring med, og et ønske om, å jobbe i team er derfor viktig om du skal trives hos oss.

Sammen er vi …Uformelle. 

Hos ItumX er det superviktig at du skal få være deg selv, 100%. Her er det høyt under taket. Som ansatt får du stor påvirkning på din egen hverdag, og terskelen er lav for å komme med meninger eller innspill til forbedringer. 

Inspirerende.

Vi lærer av hverandre og har en raus og tverrfaglig delingskultur. Mye av vår tid og energi brukes på å holde oss relevante, utfordret og oppdaterte på fagområdene vi leverer. Vi har også jevnlige fagdager og fri tilgang til en e-læringsplattform. 

Vi er også stolte av vårt hospiteringsprogram. Du skal føle deg trygg på at du blir godt mottatt og blir satt grundig inn i de oppgavene du skal gjøre for oss.

Fleksible.

Ved å ha fokus på mennesker, tilpasser vi hverdagen til den enkeltes livssituasjon. Det spiller ingen rolle hvor du bor, så lenge du befinner deg innenfor i samme tidssone og behersker norsk. Vi har ansatte som bor over hele Sør-Norge, og i Sverige og Danmark, og vi stortrives med å møtes både digitalt og fysisk. Ved å jobbe fra der du bor, får du også mer tid til fritiden din og muligheten til å fylle den med det du ønsker.

Vennskapelige.

Fellesskapet står sterkt i ItumX. Vi bryr oss om, heier på og tar vare på hverandre. Vi er mye mer enn bare gode kolleger. 
Samarbeidspartnere for kunder som utgjør en forskjell. Hos oss kan du få jobbe med kunder som viser vei i bærekraftsarbeidet og gir oss tillit som en samarbeidspartner, og ikke bare leverandør. 

Gjennom denne uformelle, inspirerende og fleksible kulturen som setter pris på enkeltmennesket, skal vi sette krav til oss selv og hverandre, og sammen klare å levere mer enn det våre ambisiøse kunder forventer av oss. 

Ps. Vårt flotte hovedkontor ligger i Kongsberg Teknologipark. Du må gjerne ta en tur innom og hilse på oss når tidene tillater det. :) 

 
Øyeblikk fra ItumX sine sosiale samlinger og jobbmøter.