Lyst til å jobbe med oss?

I ItumX møter du kompetente og entusiastiske utviklere, designere og rådgivere som alle brenner for gode webløsninger i Sitecore. Vi har store og spennende kunder som krever mye av oss, og har derfor organisert oss i kundeteam som er satt sammen for å møte våre kunders behov på best mulig måte. Erfaring med, og ønske om, å jobbe i team er derfor viktig kriterium om du skal lykkes hos oss. 
Vi er stolte av vårt hospiteringsprogram. Du skal føle deg trygg på at du blir godt mottatt og blir satt grundig inn i de oppgavene du skal gjøre for oss. 

Hos oss er det høyt under taket. Som ansatt får du stor påvirkning på din egen hverdag, og terskelen er lav for å komme med meninger eller innspill til forbedringer. Vi trives med å være sammen og møtes derfor ofte sosialt.

Vi har fine og moderne lokaler sentralt i Oslo og i Kongsberg Teknologipark. Du må gjerne ta en tur og si hei!

Ledig stilling

ItumX søker Testleder / Kvalitetsansvarlig

Brenner du for å skape verdi for kundene og levere topp kvalitet? Vi søker erfaren testleder med lang og allsidig erfaring fra etablering av testmetoder i smidige team.

Ledig STILLING

Senior Prosjektleder

Brenner du for å skape verdi for kundene og levere topp kvalitet?
Vi søker erfaren prosjektleder til våre utviklingsteam. 

LEDIG STILLING

Senior frontend-utvikler

Er du en dyktig frontend-utvikler med blikk for detaljer?

Vi søker erfaren frontend-utvikler med et øye for detaljer og gode brukeropplevelser.

LEDIG STILLING

Senior Sitecore-utvikler

Er du en rå backend-utvikler?

Vi søker erfaren Sitecore-utvikler til å inngå i vårt backendteam. Her vil du få anledning til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore-prosjekter.