Lyst til å jobbe med oss?

I ItumX møter du kompetente og fantastiske utviklere, designere og rådgivere som alle digger å skape gode digitale løsninger.

Først litt om oss (oversikten over ledige stillinger finner du litt lenger ned ;)

Vi har store og spennende kunder som krever mye av oss, og har derfor organisert oss i kundeteam som er satt sammen for å møte våre kunders behov på best mulig måte. Erfaring med, og et ønske om, å jobbe i team er derfor viktig om du skal trives hos oss.

Hvis du spør oss hvordan det er å jobbe her, havner mange av svarene innenfor disse kategoriene:

Uformelt. Hos ItumX er det superviktig at du skal få være deg selv, 100%. Her er det høyt under taket. Som ansatt får du stor påvirkning på din egen hverdag, og terskelen er lav for å komme med meninger eller innspill til forbedringer.

Inspirerende. Vi lærer av hverandre og har en raus og tverrfaglig delingskultur. Mye av vår tid og energi brukes på å holde oss relevante, utfordret og oppdaterte på fagområdene vi leverer. Vi har også jevnlige fagdager og fri tilgang til en e-læringsplattform.

Vi er stolte av vårt hospiteringsprogram. Du skal føle deg trygg på at du blir godt mottatt og blir satt grundig inn i de oppgavene du skal gjøre for oss.

Fleksibelt. Ved å ha fokus på mennesker, tilpasser vi hverdagen til den enkeltes livssituasjon. Det spiller ingen rolle hvor du bor, så lenge du befinner deg innenfor i samme tidssone og behersker norsk. Vi har ansatte som bor over hele Sør-Norge, og i Sverige og Danmark, og vi trives å møtes både digitalt og fysisk. Ved å jobbe fra der du bor, blir det også mer tid til fritiden din og muligheten til å fylle den med det du ønsker. Du kan også velge å jobbe fra våre tre kontorer i Moss, Kristiansand eller Kongsberg. 

Vennskapelig. Det hyggelige fellesskapet står sterkt i ItumX. Vi bryr oss om, heier på og tar vare på hverandre.

Kunder som gjør en forskjell. Hos oss kan du få jobbe med kunder som viser vei i bærekraftsarbeidet og gir oss tillit som en samarbeidspartner, og ikke bare leverandør.

Gjennom denne uformelle, inspirerende og fleksible kulturen som setter pris på enkeltindividet, skal vi sette krav til oss selv og sammen lykkes å levere mer enn det våre ambisiøse kunder forventer.

Ps. Vårt flotte hovedkontor ligger i Kongsberg Teknologipark. Du må gjerne ta en tur innom og hilse på oss om det passer. :)

Collage av smilende ansatte fra ItumX på jobb og uformelle stiuasjoner

Ledige stillinger


Under ser du hvilke stillinger vi søker flere folk til nå om dagen.

Vi vokser som aldri før. Bli med i ItumX-familien du også!

ledig frontend-stilling

Senior og junior frontend-utvikler

Er du en dyktig senior eller junior frontendutvikler med et blikk for detaljer og gode brukeropplevelser? Da må du lese videre.

Les mer om frontend-stillingen
En mann holder begeistret hendene i været mens han ser på en dataskjerm

ledig ux-stilling

UX-designer

Vil du være med å bygge gode brukeropplevelser i et av Norges mest dynamiske webmiljøer?

Les mer om UX-stillingen
Marius og Marte fra ItumX smiler på jobb. På pulten foran dem står en skjerm.

ledig backend-stilling

Senior Sitecore-utvikler

Er du en rå backend-utvikler? Vi søker erfaren Sitecore-utvikler til å inngå i vårt backendteam. Her vil du få anledning til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore-prosjekter.  

Les mer om backend-stillingen
Du kan skimte en mann som kikker på flere dataskjermer i et kontorlandskap.

åpen søknad

Send oss din åpne søknad

Vi er alltid på jakt etter flere digitale hoder!

Les mer om den åpne søknaden
En mann peker med en penn på et ark som ligger mellom to laptoper.