Junior Prosjektleder

Elsker du å skape verdi for kunder og levere topp kvalitet?  Vi søker etter en junior prosjektleder til et av våre utviklingsteam. 
 

ItumX søker Junior Prosjektleder
 

Vi er alltid på jakt etter flere digitale hoder med analoge hjerter. ItumX er i sterk vekst, og vi trenger en prosjektleder som kan ta et helhetlig ansvar for et av våre utviklingsteam. For oss er det ikke avgjørende hvor du bor, da mange av våre ansatte jobber remote. Noen til og med fra Sverige og Danmark.

ItumX ser etter en som ønsker å bli en rivende dyktig prosjektleder om noen år. Vi tenker du er typen som liker en utfordring, er god på å kommunisere, og suger til deg ny kunnskap. Du liker å organisere mennesker og oppgaver, samtidig som du håndterer å ha mange baller i luften. Samarbeid og kommunikasjon er nøkkelord som trigger deg og som du tar med deg inn i rollen.

Hos oss er det høyt under taket. Og i tillegg til å ha svart belte i fagene våre, har vi også det i personalpolitikk. Som ansatt vil du ha stor innvirkning på din egen hverdag, og terskelen er lav for å komme med meninger eller innspill til forbedringer.


Dine arbeidsoppgaver:

Definere og forstå kundenes behov.
Scoping i samarbeid med arkitekter og utviklere.
Rapportere status på prosjekter til kunder.
Oppfølging av utviklere og andre fagpersoner i teamet.
Allokering av ressurser og ledelse av teamet.

 

Dine kvalifikasjoner:

Du har en høy arbeidskapasitet.
Du har gode evner til å motivere, lede og samarbeide.
Du har god forretnings- og teknologiforståelse.
Du har evne til å skape relasjoner og samarbeid på tvers av avdelinger.
Du har noe erfaring med smidig metodikk som Scrum og Kanban.
Du kan konkretisere og formulere en leveranse både skriftlig og muntlig.
Du kan kommunisere skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk.

Vi trives med å være sammen og møtes derfor ofte sosialt, men vi er også nøye på at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben.

Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Flere av våre ansatte jobber hovedsakelig fra hjemmekontor og møtes jevnlig til samlinger på kontoret. Vi er derfor positive til å motta en åpen søknad fra deg om du bor i en annen del av landet.

Dersom du er nysgjerrig på stillingen, er du velkommen til å snakke med Barbro Moen Ternsten på 92 09 59 15 eller sende henne en e-post på bmt@itumx.no.

 

Det er bare å ta kontakt

Vi er bare noen tastetrykk unna

Bilde av Barbro Moen Ternsten. Fotografi

Barbro Moen Ternsten

Prosjektleder, PMP®

[+47] 920 95 915

bmt@itumx.no