ItumX søker senior frontendutvikler

Er du en dyktig frontend-utvikler med blikk for detaljer? Vi søker erfaren frontend-utvikler med et øye for detaljer og gode brukeropplevelser.
Som utvikler vil du jobbe med webløsninger for våre kunder. Hovedoppgavene vil være implementering mot CMS (Sitecore) i tett samarbeid med våre designere, UX-designere, frontend- utviklere og øvrige backend- utviklere.

Ønsket bakgrunn og kompetanse
Kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
Erfaring med CMS-systemer, som Sitecore, Umbraco og Episerver
Erfaring med .Net, MVC og Entity Framework er ønskelig
God kompetanse innen HTML, Javascript og CSS
Gode samarbeidsevner og evne til å ta initiativ
Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Lars Martin Lund på 97 05 70 74 eller lml@itumx.no.