ItumX søker senior backend-utvikler

Er du en rå backend-utvikler? Vi søker erfaren backend-utvikler til å inngå i vårt backendteam. Her vil du få anledning til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore-prosjekter.

Som Sitecore-utvikler i ItumX, vil oppgavene blant annet innebære implementering mot Sitecore i tett samarbeid med våre frontend- utviklere og øvrige backend- utviklere, samt utvikling av skreddersydd funksjonalitet, integrasjoner mot tredjepartssystemer, optimalisering av ytelse og løsningsdesign.

Beskriver dette deg?

  • Arbeidserfaring som utvikler og gjerne med Sitecore
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Gode ferdigheter innen programmering og databaser
  • Erfaring med .Net, MVC, Entity Framework, HTML, Javascript og CSS
  • Evne til å ta initiativ

Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Lars Martin Lund på 97 05 70 74 eller [email protected].

Let's get in touch

Don't hesitate to give us a call

Barbro is just a few clicks away

Portrettbilde av Lars Martin Lund. Fotografi

Lars Martin Lund

Chief Business Development Officer

[+47] 970 57 074

[email protected]