ItumX Awards 2018

Den årlige julesamlingen vår ble i år en veldig bra avslutning på 2018. Sammen med kundene våre fikk vi benyttet dagen til både å bli bedre kjent, spise god mat sammen og diskutere problemstillinger og prosjekter i en uformell setting. Nylanseringen «ItumX Awards» ble også en suksess som ble satt pris på av både kundene og de ansatte. Det ble delt ut i alt fem priser til både kunder og ansatte innenfor ulike områder.  
Årets Lansering
Nordic Semiconductor vant prisen «Årets Lansering». Prosjektet med den nye nettsiden til Nordic Semiconductor «Nordicsemi.com» er et av de største prosjektene ItumX har levert. Prosjektet har gått over nærmere to år. Websiden inneholder over 35.000 artikler med mye komplekse løsninger. 
Les mer om  Nordic Semiconductor kundescasen her.

Årets Beste bruk av Sitecore
Komplett Bank vant prisen «Årets beste bruk av Sitecore». Sammen med Komplett Bank har vi i løpet av 2018 arbeidet mye med personalisering, testing og automatisert kundedialog. Løsningene som er bygget benytter verktøykassen i Sitecore på en veldig spennende måte. Løsningene som er bygget har gitt dokumentert effekt. 

Årets nykommer
Senior rådgiver Borgar Dahle vant prisen for årets nykommer i ItumX. Blant de fem nyansatte i 2018 har Borgar utmerket seg ved å ta ansvar for utvikling av rådgiverkonseptet i ItumX. Han har reist Norge på kryss og tvers og snakket med alle kundene våre og gjennomført en grundig kundetilfredshetsanalyse. I etterkant av dette har han vært initiativtaker til en rekke endringer i selskapet for å gjøre oss flinkere på å arbeide riktig mot kundene våre. 

Fagprisen
Frontend-utvikler Bogdan Serovac vant fagprisen 2018. Han har et brennende engasjement for faget sitt og har i år utmerket seg spesielt innenfor Universell Utforming. Her har han holdt interne foredrag og gjennomført tilgjengelighetsanalyser for kundene våre. Bogdan er alltid positiv og deler gjerne kunnskapen sin med alle. 

Årets medarbeider
Senior Sitecore rådgiver Peter Bjursten vant prisen «Årets Medarbeider». Han er ikke bare årets medarbeider, men også årets medmenneske i ItumX. Når du møter Peter kan du alltid forvente en god og varm klem. Han passer på å sende hyggelige meldinger ved spesillle anledninger eller når noen trenger det. Han er oppriktig og hjertelig opptatt av kollegaene sine. Peter bryr seg om- og tar seg av alle rundt seg. 

kontakt

Ønsker du å vite mer om ItumX? Ta kontakt!

Keith Johansen
Keith Johansen Salgsdirektør [+47] 924 37 980 kfj@itumx.no