ItumX - Norges ledende Sitecore-partner

Vi er 33 personer som dedikerer oss fullt og helt til å gi våre kunder en konkurransefordel i et utfordrende digitalt landskap. For å klare det, fokuserer vi utelukkende på Sitecore som plattform. Vi legger vekt på å ha en god kompetansemiks for å kunne levere et totalprodukt som skaper reell verdi. Vi har lyktes så bra med dette at vi nå kan kalle oss Norges ledende Sitecore-partner.

Vi har et flott hovedkontor i Kongsberg Teknologipark, men flere av våre ansatte jobber fra hele Sør-Norge og Varberg i Sverige, og er tilgjengelig ved hjelp av digitale kommunikasjonsløsninger .

Vårt mål er å levere de mest verdiskapende webløsningene både på utvikling og konvertering. I dagens digitale landskap er det ikke nok å ha en webside. De mest ambisiøse må ha en webside som leverer litt mer enn det kundene forventer. Og det kan ItumX hjelpe med.

Fakta
ItumX har vært i web-bransjen siden 2001 og Sitecore-partner siden 2004. Siden 2017 har vi stått på egne ben som ItumX som et resultat av beslutningen om å rendyrke vårt Sitecore-fokus.

Vi har nå 33 dyktige medarbeidere. Disse representerer kompetanse innen utvikling, strategisk rådgivning, optimalisering, test, analyse og UX/design. De aller fleste er Sitecore-sertifisert.

De fleste kundene våre er større selskaper eller driver innen en utfordrende bransje som krever en webløsning med avansert funksjonalitet.


noen av Våre eksperter

Håvard Hauge
Håvard Hauge Adm. Dir. [+47] 917 37 146 hh@itumx.no
Lars Martin Lund
Lars Martin Lund Forretningsutvikler [+47] 970 57 074 lml@itumx.no
Peter Bjursten
Peter Bjursten Senior rådgiver, Sitecore [+47] 922 54 510 pb@itumx.no
Marius Hagen
Marius Hagen Senior rådgiver, Sitecore [+47] 930 54 853 mh@itumx.no
Keith Johansen
Keith Johansen Salgsdirektør [+47] 924 37 980 kfj@itumx.no
Heidi Holm
Heidi Holm Økonomisjef [+47] 98 23 80 04 hho@itumx.no

Aktuelt ansatte 

ItumX sikrer topptalent

Mann som deltar på et skjerm-møte og smiler. Foto

Den 1. desember, 2020, blir en ny merkedag for oss i ItumX. Det er nemlig den første arbeidsdagen til dr. Rune Veerasawmy. 

Aktuelt ansatte 

Nye ansikter høsten 2020

Tre sort/hvitt bilder i en collage av ansatte hos ItumX. Foto.

Topplaget vårt styrkes ytterligere. Den siste måneden har vi vært så heldige å få to nye spillere med på topplaget vårt: Christoffer Farias Hansen og Håvard C. Skåle. Anniken Tangerud var på plass i september. 

TA KONTAKT

Ønsker du å ta en prat med oss? Ta kontakt!

Keith Johansen
Keith Johansen Salgsdirektør [+47] 924 37 980 kfj@itumx.no