– Folk er så inkluderende

May (27) fikk en pangstart på karrieren og kombinerer nå masterstudier med full jobb i ItumX.

En av de nye ansiktene du vil møte i ItumX er 27 år gamle May Christin Seierstad Fevang. 

May har studert International Business i London, har en bachelor i IT og tar nå en Master i anvendt data og informasjonsteknologi. 

Man skulle kanskje tro at en slik masterstudie ville sluke mesteparten av hverdagen, men nei da. For da vi la ut en ledig stilling som junior prosjektleder våren 2021, tok det ikke lang tid før May ble interessert. 

Jeg så en video fra ItumX på Facebook hvor de søkte etter en junior prosjektleder, og det var noe med den annonsen som tiltalte meg, forteller hun og smiler. 

May kastet seg over tastaturet og søkte bare noen timer senere samme kveld. 

Det er første gangen jeg har søkt en stilling med én gang, innrømmer hun. 

Forventningene om at ItumX var en god arbeidsplass, ble innfridd allerede under arbeidsintervjuene.  

Jeg fikk en veldig god følelse da jeg snakket med Håvard [daglig leder, red.anm.] og Barbro [Ternsten, vekstpilot i ItumX, red.anm.]. Alt virket spennende. Og praten med Svein [Hansen, prosjektleder, red.anm.] bekreftet det. Han fikk det til å føles helt riktig for meg.

Følte seg umiddelbart velkommen

 

May fikk en pangstart allerede før hun begynte i selskapet. Med et tre dagers faglig og sosialt opphold sammen med de ansatte i ItumX i Vrådal, var 27-åringen mildt sagt spent. 

Men jeg ble utrolig godt mottatt og følte meg umiddelbart velkommen. Alle var så hyggelige og imøtekommende, og det gikk over all forventning, understreker hun varmt. 

Inntrykket av det gode miljøet ble bare bekreftet i månedene som fulgte. 

Folk er så inkluderende. Det er hjelp og støtte å få fra alle kanter. I og med at det er en så stor bredde i fagfeltene, er det råd å få uansett hvilke oppgaver man står overfor, forklarer hun varmt og fortsetter: 

Alle bidrar med det de driver med, og det er veldig motiverende å jobbe sammen med sånne folk. 

 

Oppmuntres til egenutvikling 


Siden ItumX er en kunnskapsbedrift som tar kompetanse på alvor, er kunnskapsløft en del av jobben. 

Jeg har alltid vært glad i å lære, og blir inspirert av folk som er flinke til noe. Derfor passer det meg veldig bra å av ha en jobb som mener egenutvikling er så viktig hvor jeg er omgitt av folk som lærer meg noe nytt hver dag. 

Ved siden av å ha en så åpen delingskultur, og fri tilgang til e-læringsplattformer, settes tillit svært høyt i selskapet.

Jeg har allerede fått en egen kunde jeg har ansvaret for og full tillit til at jeg styrer den selv. Det innebærer samtidig at jeg må ta mer tak selv, sette meg inn i alt og få kontroll på det som skal gjøres, smiler hun. 

May har også tatt over KIB3-prosjektet. Et prosjekt som ble mulig etter at selskapet ble tildelt en halv million kroner i BIO-midler fra Viken fylkeskommune. 

Der jobbes det med et kompetanseløft innen blant annet etablering av skytjenester.

Sånn sett passer det meg utmerket da jeg spesialiserer masteroppgaven min i nettopp skybaserte tjenester og operasjoner.

Ikke bare er det et fremtidsrettet fag, men May får med andre ord praktisert det hun lærer i jobben sin. 

Så det beste med ItumX er kombinasjonen av miljø, egenutvikling, folka som jobber her, tilhørigheten man får og kompetansen man opparbeider seg. 

I tillegg får hun full forståelse for at hverdagene må gå opp. 

Jeg jobber hundre prosent, men trenger jeg bittelitt tid til for eksempel å forberede meg til eksamen, er ikke det er problem.

Det gjør ting så mye enklere og det er veldig hyggelig å bli møtt med en slik forståelse. Det gjør meg glad.

 

Stolt av arbeidsplassen


Foreløpig har May hjemmekontor, men selskapet ser nå etter å etablere flere kontor der hvor folk selv ønsker det. Dit skal de ansatte kunne dra når de selv vil.  

Fordelene med å ha et hjemmekontor kombinert med studier, er at jeg kan bruke mindre tid på transport. Samtidig er det litt lettere å være konsentrert. 

Men jeg kan gjerne tenke meg å ha et kontor å dra til når anledningen byr seg, reflekterer hun.

Og én ting er sikkert. 

Jeg er utrolig stolt av arbeidsplassen min og ser absolutt for meg en spennende fremtid sammen med ItumX, avslutter hun.

 

Vil du også bli en del av vår fantastiske arbeidsplass? Se våre ledige stillinger her og søk i dag!

May Christin Seierstad Fevang storkoser seg med hjemmekontor
May trives veldig godt på jobb. Her sitter hun på hjemmekontoret, klar for nye oppdrag. Foto: ItumX

Lyst til å vite mer om oss?

Ta kontakt i dag

Vi er bare noen tastetrykk unna