ItumX blomstrer som aldri før!

Nå er vi enda flere flinke folk i ItumX-familien

Tiden flyr, og vi møter høsten med hele fire nye medarbeidere.

(Ps. Behovet for kloke hoder er fortsatt stort. Se våre ledige stillinger her!)

Med Anders Engel Sørensen, May Christin Seierstad Fevang, Henrik Svendsgård og Erik Hvam Andersen på laget, er vi sikret talenter som vil være med på å forsterke vår allerede solide posisjon i bransjen.

Anders Engel Sørensen.

Anders Engel SørensenAnders har jobbet innen web-bransjen i over 17 år, og har tung internasjonal erfaring innen digital transformasjon og forretningsstrategi. Anders kommer til oss etter å ha jobbet i et av verdens største IT- og forretningskonsulentfirmaer, CGI, og vil jobbe som Teamleder med tittelen Digital Transformation Lead

– Jeg er opptatt av å tilpasse hver prosess til kunden og orkestrerer UX-designere, strateger, designere, teknologer og kundeservice i ett felles program basert på SAFe -metoden. Metoden resulterer i markant målbare forbedringer og et enormt engasjement hos kundene med å transformere virksomheten sin, én tjeneste om gangen, forklarer Anders som nylig flyttet til Oslo fra Singapore med familien.

43-åringen er tydelig på hvorfor han elsker faget sitt.

– Digital transformasjon er relevant for alle bedrifter, og emnet er noe alle bedrifter må forholde seg til. For meg handler det om diversitet, og om å binde sammen innovasjon innenfor teknisk utvikling, forretningsutvikling, produkter og tjenester og overvåkning.

Anders mener det ofte er mangelen på sistnevnte som er avgjørende om et prosjekt leverer eller ei.

– Det finnes veldig strukturerte og detaljerte rammeverk som kan redusere risikoen i alle typer digitale transformasjonsprosjekter. Rammeverk blir oppdatert og nye kommer stadig til. Men vi er i de tidlige stadier når det gjelder overvåkning, så det er fortsatt mye å lære innen emnet.

Sørensen har tidligere jobbet sammen med visjonære CEOs, digitale sjefer, direktører for produktutvikling for globale brands i Asia og Europa, og det er mye han ser frem til sitt videre arbeid i ItumX.

– Lønnsomme prosjekter er nok det jeg ser mest frem til. Jeg har sett hva et suksessfullt prosjekt kan gjøre for bedrifter, byråer som ItumX, og ikke minst de ansatte hos kundene våre. Et godt prosjekt kan bety forfremmelser for noen og motivasjon for andre.

– Sammen med dyktige kollegaer gleder jeg meg stort til å bidra med min kompetanse inn i ItumX, avslutter Anders som på fritiden er ivrig opptatt av jakt og seiling.

May Christin Seierstad Fevang

May Christin Seierstad FevangMay har en bachelor i IT og Informasjonssystemer fra Universitetet i Sørøst-Norge, og holder for øyeblikket på med en master i anvendt data og informasjonsteknologi med spesialisering i skybaserte tjenester og operasjoner ved OsloMet.

Hun kommer til ItumX fra Equity Norge hvor hun jobbet som teknisk utvikler.

– Jeg ville gjerne være en del av et arbeidsmiljø som både består av mennesker med mye kompetanse på ulike områder, men som samtidig både er hyggelige og hjelpsomme, forteller May.

May er allerede er godt i gang i stillingen som junior prosjektleder i multiteamet vårt.

– Prosjektledelse er et nytt fag for meg, som jeg gleder meg veldig til å utvikle meg i. Generelt så elsker jeg IT fordi det er så mange muligheter og et bredt fagområde hvor man hele tiden kan utvikle seg og lære noe nytt.


I løpet av studietiden hennes har databaser og C# vært favorittene.

– Det var fag jeg følte at jeg mestret og jeg blir veldig motivert av følelsen jeg sitter igjen med når jeg får til noe, forklarer hun og smiler.

Det er først og fremst prosjektledelse May vil fordype seg mer i som fag hos ItumX.

– Jeg tror dette er et fagområde som både passer utdannelsen min og mine personlige egenskaper. I tillegg vil jeg gjerne lære mer om UX, røper hun. 

May kommer fra Sandefjord og har nylig flyttet tilbake til hjembyen, etter ett år i London og fem år i Tønsberg. Med en stor kjærlighet for Bruce Springsteen, trening og fjellturer, ser May frem til en ny reise sammen med ItumX.

– Jeg gleder meg til å utvikle meg som prosjektleder, og ikke minst bli kjent med mine nye dyktige kollegaer, avslutter hun.

Henrik Svendsgård

Henrik SvendsgårdHenrik har en rykende fersk bachelor innen informasjonssystemer og ledelse fra Høgskolen i Østfold. Med en lidenskap for frontend-utvikling, har Henrik på rekordtid kastet seg over spennende oppgaver i Tomrateamet.

Når vi spør Henrik hvorfor han ønsket å være en del av ItumX, kommer svaret umiddelbart:

ItumX virket som en hyggelig og imøtekommende arbeidsplass som legger stor vekt på trivsel og miljø.

Henrik, som bor i Moss, leste om ItumX i Moss Avis, og fant ut at vi hadde planer om å utvide i området. 

Jeg bestemte meg for å søke da jeg så de lyste ut stilling til junior frontend-utvikler, da dette var noe jeg hadde stor interesse for. Deretter var jeg så heldig å bli kalt inn til intervju, hvor jeg møtte både Barbro og Håvard som ga meg et veldig godt førsteinntrykk.

ItumX hadde i tillegg mange spennende kunder og prosjekter, noe jeg syntes virket veldig interessant, legger han til.

Mye av motivasjonen for Henrik rundt frontend-faget handler om det å skape noe synlig.

Jeg er en stor fan av teknologi, og har alltid satt pris på godt designede websider. Dette har gjort meg nysgjerrig på hvordan godt design er bygget opp, og hvilke løsninger som er brukt.

I frontend ser man resultatet raskt, noe som gir meg en mestringsfølelse.

Henrik har også et favorittverktøy i arbeidet sitt, noe han gledelig deler. 

Gjennom studietiden og fritid har jeg alltid sverget til Visual Studio Code. Det er noe med utseende på editoren som gjør den veldig appellerende å bruke (etter jeg har installert et pent mørkt tema, selvsagt).

Utenom det er Henrik alltid på jakt etter nye verktøy og skills som gjør hverdagen enklere.

Jeg ønsker å lære mer om JavaScript. I stor grad for å forbedre kunnskapen på webutvikling, men også kombinert med CSS for å lage kule animasjoner og responsive elementer som virkelig skiller seg ut og gjør nettsiden minneverdig.

Folka i ItumX og egenutvikling er noe av det han nevner da vi spør ham hva han ser frem til i sin nye jobb hos oss. 

Jeg ser selvsagt frem til å ta i bruk kunnskapen jeg har fra studietiden til å tilegne meg mer kunnskap om utviklerfaget, og for å bli en bedre front-end utvikler, forklarer Henrik, som på fritiden er lidenskapelig opptatt av bil, motorsykler, golf og det å trene. 

Men jeg ser også veldig frem til å jobbe tett med det som virker å være en utrolig fin gjeng som tar veldig godt vare på meg og jobber hardt for at alle skal ha det bra! avslutter han og smiler. 

Erik Hvam Andersen

Erik Hvam AndersenErik kommer til oss etter å ha jobbet som teknisk konsulent hos Pasientsky og seniorrådgiver i Webhelp Nordic, og er allerede godt i gang i Ekornes / Eika-teamet vårt som junior utvikler. 

Jeg har vært fascinert av IT så lenge jeg kan huske, og innen webutvikling er det nok Frontend og React som interesserer meg mest, forklarer 30-åringen som på fritiden er glad i matlaging og quiz.  

I ItumX er kompetanseutvikling en viktig del av det å skape Norges beste arbeidsplass. Strategien passer som fot i hose for Erik.

Et mål om fagutvikling er viktig for meg, og ønsket er å bli en fullstack utvikler en vakker dag, forteller han.

30-åringen har mye å se frem til i den nye høsten sammen med ItumX.

Jeg gleder meg mest til å lære av svært kunnskapsrike kollegaer og bli en fullkommen utvikler og bli bedre kjent med alle sammen i selskapet som virker en utrolig jovial og bra gjeng! avslutter han. 
Anders, May, Henrik og Erik fra ItumX smiler til kamera.
Vi ønsker Anders, May, Henrik og Erik hjertelig velkomne til oss! Foto: Privat

Ledige stillinger

Vi har behov for flere flinke folk

 I ItumX møter du kompetente og fantastiske utviklere, designere og rådgivere som alle digger å skape gode digitale løsninger.  
Se våre ledige stillinger her
En mann holder begeistret hendene i været mens han ser på en dataskjerm

Bli bedre kjent med oss

Lyst til å jobbe med oss i ItumX?

Ta en prat med vår vekstpilot

Bilde av Barbro Moen Ternsten. Fotografi

Barbro Moen Ternsten

Prosjektleder, PMP®

[+47] 920 95 915

[email protected]