ItumX har åpnet kontor i Kristiansand 

Den 1. desember ble nok en merkedag for ItumX. Da kunne nemlig våre kolleger i Kristiansand flytte inn i egne, moderne lokaler i Skibåsen 35F.

4.12.2020 av Anniken Tangerud

Ukas andre gladsak, ved siden av nyheten om at Rune Veerasawmy startet å jobbe hos oss denne uka, er at vi har åpnet en ny avdeling i Sør-Norge.

– Ved å åpne et kontor på Sørlandet, gir det oss muligheten til å lage en arena hvor vi kan treffe både kunder og kolleger IRL [«in real life, red.anm.], innleder senior Sitecore-utvikler i ItumX, Ulrik Hovstad stolt.

For de som ikke er lommekjent i Kristiansand, kan vi røpe at adressen ligger midt i et «smørøye» av kontorer, butikker og Sørlandssenteret, ikke langt unna Dyreparken og motorveien.

Svært sentral beliggenhet, med andre ord, og ved siden av en smart lokasjon, byr Skibåsen 35F på cellekontorer, et velutstyrt møterom, en hyggelig minglesone ved kjøkkenet og plenty av parkeringsplasser.

Noe å se frem til

Ulrik innrømmer at han gledet seg lenge til denne dagen. Og det til tross for at han har kjempet for «hjemmekontor» siden han begynte i bransjen som 12-åring (ja, du leste riktig, 12 år, men det må vi fortelle mer om i en annen artikkel).

– Det er noe helt annet å ha noe eget å dra til. Bare det å ha en reise på vei til en jobb et sted, ha en «dresskode», møte andre mennesker, skifte miljø, selv bare det å ha muligheten til det, betyr enormt mye. Kanskje mer enn man tror, understreker han.

Med goodiebagartikler klare på pulten, pepperkaker og spente smil kunne fire av våre flinke kolleger behørig feire den offisielle åpningen tirsdag 1. desember.

Bilde av et kontor, med en kontorstol med ItumX-sekk, og kontorpult med mange goodiebag-artikler på. Foto

Fin velkomst på kontoret første dag. Foto: Kathrine Bjerke

 

Det ble riktignok ingen høytidelig snorklipping, men de freshe lokalene er allerede pyntet til jul med røde julegardiner, og stemningen er på topp.

I skrivende stund er det Kathrine Bjerke, Håvard Skåle, Christoffer Hansen og Ulrik Hovstad, som har flyttet inn i de nye lokalene.

Samtlige av dem har fått sitt eget cellekontor – med utsikt til skogen.

– Dette er et behagelig sted å være. Det er bare så godt å ha en krok å dra til som ikke er hjemme, hvor du kan møte andre mennesker og ha de små hverdagslige samtalene sammen med, avslutter Ulrik og smiler.

De nye lokalene er en viktig investering for ItumX – både med tanke på å ta vare på våre ansatte, men også for å bygge et miljø av kompetanse for fremtiden. Vi gleder oss til veien videre.

Kanskje den neste som flytter inn ItumX-familien på Sørlandet nettopp er deg? Se noen av våre ledige stillinger her.

Fire mennesker sitter rundt et møtebord og smiler til kamera. Foto Glad gjeng på nytt kontor. Fra venstre: Ulrik Hovstad, Kathrine Bjerke, Håvard Skåle og Christoffer Hansen. Foto: Privat

 

Bilde av kontorbygget utenfor i Skibåasen 35F i Kristiansand. Foto Slik ser kontorbygningen ut. Foto: Håvard Hauge

 

Bilde av navnelapp utenfor kontor. Foto

Bilde av navnelapp utenfor kontor. Foto

Bilde av navnelapp utenfor kontor. Foto

Bilde av navnelapp utenfor kontor. Foto

Bilde av navnelapp utenfor kontor. Foto