Nye ansikter høsten 2020

Den siste måneden har vi vært så heldige å få to nye spillere med på topplaget vårt: Christoffer Farias Hansen og Håvard C. Skåle. Anniken Tangerud var på plass i september. Bli litt bedre kjent med trioen her.

Håvard Skåle kommer fra Netlab AS hvor han i over 12 år har jobbet som webutvikler med både nasjonale og regionale kunder. I ItumX blir han en del av multiteamet til Svein Hansen.

Håvard har jobbet med Sitecore siden 2008 med hovedtyngden på backend, og er en meget erfaren utvikler som kjenner flere av våre ansatte fra før.

– Jeg ønsket å være med ItumX fordi jeg vil bli enda flinkere på Sitecore, forteller Håvard.

Da vi spør Håvard hva han elsker mest med faget sitt, forteller han at han liker å lage ting som folk finner hjelpsomt.

– Og hvis vi snakker backend, liker jeg å gjøre ting slik at ingen kan se at jeg i det hele tatt har gjort noe, smiler han.

 

Christoffer Antonio Farias Hansen jobber hos oss som junior webutvikler, og er allerede godt i gang i teamet til Morten Høiås.

Etter å ha tatt et 2-årig grafisk design-studie på Noroff i Kristiansand, fant han ut at han var hakket mer interessert i webutvikling. Etter å ha lært seg selv faget på fritiden, landet han seg en jobb som junior webutvikler hos 07 Media hvor han så jobbet i fire år før han søkte seg til oss.

– ItumX virket som en utrolig spennende arbeidsplass, med høy kompetanse og annerledes teknologi enn hva jeg er vant til, forklarer Christoffer som en av grunnene til at han søkte seg hit.

– Også elsker jeg å lære nye teknologier og så på dette som en spennende utfordring, legger han til.

Han er rask til å svare hva han elsker med faget sitt:

– Det som gjør webutvikling eller programmering attraktivt for min del, er at det er i konstant utvikling. Det kommer nye teknologier, nye løsningsmetoder og byr på utfordringer hele tiden.

– Du føler du bidrar til å forbedre andre selskaper, og gjøre dem synlige på internett. Du er også med på å bygge noe som andre kan være stolte av.

At dagene i ItumX er varierte, er noe han sier seg enig i.

– Hverdagen blir sjelden den samme; det er ofte nye leveranser og utfordringer, for å ikke snakke om feilsøking. Men det er ingen bedre følelse enn å ha funnet og løst en feil man har lett etter i en lengre periode, forteller han og smiler.

Drømmearbeidsplassen

I begynnelsen av september, ble Anniken Tangerud, også med på laget. Hun jobber hos oss som senior forretningsrådgiver, og har over 15 års erfaring i web-bransjen innen blant annet innhold, utvikling og markedsføring.

– Jeg ønsket å være del av en større jobbfamilie hvis verdier samsvarer med mine egne, og et selskap som favner mange spennende fag, bransjer og muligheter. Det fant jeg hos ItumX.

– Her står fellesskapet sterkt, og jeg fikk tillit fra første dag. Omgitt av så mange vanvittig flinke og varme folk, er det lett å blomstre, og ikke minst trives. Dette er en drømmearbeidsplass.

Hva elsker du med jobben din?

– Hvor lang tid har du? ler Anniken og fortsetter:

– Å si alt er ikke å overdrive. Jeg får muligheten til å jobbe ekstremt tverrfaglig, med de beste folka i markedets råeste webplattform. Det kan ikke bli bedre, avslutter hun ivrig.

 

Vi ønsker trioen velkommen og gleder oss til ny vekst sammen med dere!

Psst. Om du også har lyst til å bli en del av ItumX-familien, har vi flere ledige stillinger her.

Tre bilder av ItumX-ansatte i en collage.
Nye kolleger! Øverst fra venstre: Christoffer Hansen og Håvard Skåle. Nede til venstre: Anniken Tangerud. Foto: Privat

ta kontakt 

Bilde av Barbro Moen Ternsten. Fotografi

Barbro Moen Ternsten

Prosjektleder, PMP®

[+47] 920 95 915

[email protected]

Portrettbilde av Keith Johansen. Fotografi

Keith Johansen

Salgsdirektør

[+47] 924 37 980

[email protected]

Håvard Hauge fra ItumX smiler til kamera.

Håvard Hauge

Administrerende direktør

[+47] 917 37 146

[email protected]