To nye kolleger i ItumX

Vi starter det nye året med å ønske Sona og Peder velkommen. Dette skal de drive med. 

Vi er allerede noen få uker inn i 2022, og er veldig klare for å presentere to av våre nye kolleger. 

ItumX vokser som aldri før, kanskje en av disse ledige stillingene frister deg?

Sona Shyamsukha

Sona har en allsidig og spennende bakgrunn som grafisk designer, UX-designer og klesdesigner, og har en bachelorgrad i Fashion design, hvorav hun på sistnevnte mottok prisen for beste akademiske prestasjon.

Sona har over åtte års erfaring fra å jobbe i både store og små bedrifter i forskjellige bransjer. Sona kommer til oss fra Brandsdal Group hvor hun jobbet som grafisk designer. Før dette var hun blant annet gründer og designansvarlig (UX/UI/Grafisk) i et start-up-selskap i Kristiansand.

Sona bor i Kristiansand og vil jobbe som UX-designer ut mot kundene våre. På fritiden er hun interessert i matlaging, kort og brettspill, reise, og å se på Bollywoodfilmer og serier.

 

Fleksibel arbeidssituasjon og selveid selskap

 

Det var en kombinasjon av først og fremst to ting som gav Sona lyst til å være en del av ItumX.

– Jeg ønsket å jobbe med UX og ha muligheten til å både jobbe hjemmefra og på et kontor i Kristiansand. Hos ItumX får jeg fleksibilitet til å jobbe og reise samtidig, nesten som en digital nomade, forklarer Sona og legger ivrig til:

– Ja, også syntes jeg det var kult at bedriften eies av de ansatte selv!

Sona ble tatt imot med åpne armer.

– Jeg var veldig fornøyd med hele prosessen fra starten og onboardingen. Spesielt Håvard [daglig leder, red.anm.] har vært veldig imøtekommende og fikk meg til å føle meg velkommen og komfortabel. Jeg var også heldig å få julegaven levert av sjefen selv, noen dager før jeg begynte. Det var en ekstra spesiell følelse 🙏🤩

Sone er også tydelig på hvorfor hun elsker faget hennes.

– Jeg elsker å jobbe med noe visuelt og kreativt. Samtidig er jeg glad i å få oppgaver som trenger et analytisk og prosessorientert tankesett. Jeg kommer aldri til å bli lei av jobben, da oppgavene er så forskjellige og diverse.

Som favorittverktøy har hun penn og papir.

– Jeg bruker det til å tømme hodet, og da får jeg samtidig klarhet og føler meg godt organisert. Jeg lager min egen notater, tar notater i møter, lager wireframes der, alt begynner der og deretter blir det digitalisert.

I fremtiden ønsker Sona å lære seg mer i dybden om universell utforming, og ikke minst hvordan er UX-designer kan bruke Sitecore.

Og det er mye å se frem til hos ItumX.

– Jeg gleder meg til å jobbe, men også ha det gøy på sosiale samlinger som ItumX Awards, og bli bedre kjent med alle hyggelige kolleger, avslutter Sona.

Sona fra ItumX smiler til kamera. I bakgrunnen har hun en vakker foss
Sona gleder seg til nye og spennende UX-oppdrag for kundene våre. Foto: Privat


Peder Steen Hegna

Peder har studert informatikk- og informasjonsteknologi, og har en Bachelor i gass– og energiteknologi fra før. Han har blant annet jobbet som prosjektleder og webutvikler i en rekke år.

Peder kommer til oss fra et kommunikasjonsbyrå hvor han jobbet som webutvikler, og trer inn i rollen som frontend-utvikler for ItumX.

Frontend-utvikleren bor på Tolvsrød i Tønsberg, og på fritiden er han glad i å tilbringe tid med familie og venner, friluftsliv, fotball, vintersport, crossfit og reising.

 

Solid fagmiljø, selskap i vekst, trygge rammer

Det var mange grunner til at Peder ønsket seg til oss.

– Jeg får mulighet til å bli en del av et solid fagmiljø og et selskap i stadig vekst, og får mulighet til å bruke min kompetanse og erfaring til å utvikle nye og forbedre eksisterende produkter, forteller han og fortsetter:

– Det er også en gyllen mulighet for meg til å heve eget kompetansenivå og høste ytterlige erfaringer.

På samme måte som Sona, fikk også Peder en varm velkomst.

– Jeg ble tatt imot på en måte som gjorde at jeg umiddelbart fikk en følelse av trygghet og følte meg veldig godt ivaretatt. Håvard [daglig leder, red.anm] har vært disponibel hele tiden og sørget for en god introduksjon og presentasjon av selskapet og de ansatte.

– Man blir inkludert og ivaretatt fra første stund.

Som frontend-utvikler er det mangt man kan bli begeistret over, men for Peder er det spesielt noen ting som skiller seg ut.

– I webteknologiens verden er det et hav av muligheter, og det er bare fantasien som setter grenser. Muligheten til å skape noe visuelt tilfredsstillende med funksjonaliteter som er enkelt og intuitivt for en bruker er en stor motivasjon for meg.

Og når vi spør ham om han har noen favorittverktøy i arbeidet, kommer svaret sporenstreks.

– Jeg har en forkjærlighet for React. Dette er et rammeverk og språk som er oversiktlig og praktisk å arbeide med, og et solid verktøy når man skal skape raske og stabile websider og -løsninger.

Hvilke nye skills ønsker du å lære deg mer om?

– Jeg ønsker hele tiden å heve kompetansen der jeg allerede er bevandret, så vel som å lære nye programmeringsspråk, rammeverk og teknologi. Hvis man ser på seg selv som «ferdig utlært» er man ferdig, men ikke utlært.

Nå ser han frem til nye tider med ItumX.

– Jeg gleder meg veldig til å ta del i et sterkt fagmiljø der jeg kan bidra positivt til utvikling av de beste løsningene for kundene våre. Jeg gleder meg også veldig til å bli bedre kjent med mine nye kolleger i et selskap hvor det er et godt arbeidsmiljø og høyt under taket, avslutter han.

Peder Steen Hegna
Peder er klar til å skape gode løsninger for kundene våre. Foto: Privat

Ledige stillinger

Vi har behov for flere flinke folk

I ItumX møter du kompetente og fantastiske utviklere, designere og rådgivere som alle digger å skape gode digitale løsninger. 
Se våre ledige stillinger her
En mann holder begeistret hendene i været mens han ser på en dataskjerm

Nysgjerrig?

Bare ta kontakt om det er noe du lurer på!

Vi er bare noen tastetrykk unna

Bilde av Barbro Moen Ternsten. Fotografi

Barbro Moen Ternsten

Prosjektleder, PMP®

[+47] 920 95 915

[email protected]