Sitecore er markedets ledende CMS- og markedsføringsplattform

 

Sitecore er en avansert og fremtidsrettet markedsføringsplattform som gir ambisiøse virksomheter de rette forutsetningene for en konkurransedyktig tilstedeværelse på web. Med en kraftig publiseringsløsning i bunn, gjør personalisering, automatisering og testing det tunge løftet. Med gode integrasjonsmuligheter mot de fleste systemer kan Sitecore løse de mest krevende utfordringene på web.


Personalisering
Det er slutt på den tiden alle får det samme. I dag kreves det individuelle tilpasninger for å fremstå som relevant kommunikasjonsmessig. I Sitecore har du alle muligheter. Tilpass språk, geografisk plassering, interesser og tidligere adferd på web. Data er nøkkelen og måten man bruker dem på er veien til suksess. 
Automatisering

For å kommunisere effektivt må man følge opp brukernes behov i sanntid. Akkurat som innholdet må være relevant (ref. personalisering), må det også leveres på riktig tidspunkt. Da er det ikke sikkert at alle skal behandles likt. Sørg for å være i kontakt når det er mest verdifullt både for deg og for kundene dine.Testing

Alt endrer seg og hastigheten øker. Det betyr at man må tilpasse seg kontinuerlig i tråd med alt som skjer ute i markedet. Ved å teste de endringene vi gjør, kan vi få eksakt kunnskap om effekt og forstå hvordan vi kan forbedre. Vi kan satse på det som gir mest verdi. Og på den måten alltid bli bedre. Sitecore har kraftig test-funksjonalitet som gjør at man alltid kan satse på det som gir best effekt og øker verdien mest.
Integrasjon mot andre systemer

Siden moderne kommunikasjon drives av kunnskap om kunder og deres adferd, er det viktig å kunne integrere websiden mot andre forretningssystemer. Med vår kunnskap om teknologi og GDPR sørger Sitecore for å kunne gi sømløs integrasjon og derfor optimale forutsetninger for  unik brukerinnsikt.

Les mer om Sitecore her: www.sitecore.com

 

Ta kontakt

Vil du vite mer om Sitecore? Ta kontakt!

Keith Johansen
Keith Johansen Salgsdirektør [+47] 924 37 980 kfj@itumx.no