Digital konkurransekraft

Vår jobb er å hjelpe ambisiøse virksomheter med å nå sine mål på web og skape verdi og konkurransekraft. God kommunikasjon blir bedre om du bruker moderne webteknologi. 

Med Sitecore er mulighetene mange og vi vet hvordan du kan lykkes.  For å hjelpe kundene våre best mulig har vi satset på en miks av strategi, teknologi og brukerforståelse. 

Strategi For å kunne skape forventet verdi for våre kunder er vi avhengig av å kjenne forutsetningene best mulig: marked, konkurrenter, kunder og produkt. Med vår kompetanse innen strategi og generell forretningsforståelse kan vi hjelpe kunden til å ta de riktige valgene på et tidlig tidspunkt. Vi liker å utforme mål, strategi og plan – slik at vi sammen med våre kunder kan legge til rette for digitale suksesshistorier.  "Gjør du et grundig forarbeid, reduserer du utviklingstiden og øker verdien arbeidet genererer"

 Teknologi

Det er krevende å holde tritt med utviklingen innen digitalisering. I ItumX finner du erfarne rådgivere og utviklere som har lang erfaring fra arbeid med mange ulike CMS-plattformer og digitale løsninger.  Vi har erfart at Sitecore er den markedsføringsplattformen som dekker fremtidens behov for god og effektiv webkommunikasjon. I ItumX har vi landets mest erfarne Sitecore-utviklere som vet hvordan man skal bruke teknologi for å oppnå resultater.  

 


Brukerinnsikt og innhold

Hvordan opplever dine kunder siden din? Finner de den informasjonen de leter etter? Synes de designet er godt og innholdet tiltalende og godt presentert? Hos oss finner du analytikere, innholdsstrateger og designere som brenner for å lage gode brukeropplevelser. Brukertesting og webanalyser gir deg innsikt i brukeradferd. UX-designerne lager design og struktur som svarer på brukernes behov og målsetningene som virksomheten har satt. Designeren ivaretar både det store bildet og de små detaljer; alt for at kommunikasjonen skal være mest mulig effektiv.

 

 


Optimalisering

Vi motiveres av å skape verdier for våre kunder. Det forutsetter at vi hele tiden søker å finne løsninger som gir målbare resultater. Med Sitecore i bunn kan våre rådgivere bistå i å kontinuerlig optimalisere brukeropplevelsen opp mot målene som er satt for siden. Resultatene monitoreres kontinuerlig basert på analyse av omfattende brukerdata og innsikt i besøksmønstre. De som bruker Sitecore sine verktøy for personalisering og automasjon riktig, vil få resultater.

 

A/B-testing

Hva er en A/B-test?

Tre dataskjermer viser en illustrasjon av en nettside
Vi avslører noen av hemmelighetene bak de gode valgene som gjør nettsiden din enda mer tilpasset brukerne dine.

UNIVERSELL UTFORMING

Hva er universell utforming?

Kvinne lener  seg fremover for å  klare å se  skjermen på en  laptop. Foto.
Ingen vil ha en nettside som skader brukeropplevelsen eller merkevaren sin. Men er den ikke universelt utformet kan den nettopp gjøre det.

Optimalisering

Hva er optimalisering?

Briller foran en dataskjerm

Vi i ItumX jobber mot å være best i klassen på optimalisering. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du med enkle grep og riktige verktøy kan gjøre nettsiden din best mulig.

Universell Utforming-review

Oppfyller du kravene om universell utforming?

Universell utforming (UU) handler om at alle nettsider skal være brukervennlig for absolutt alle, også de som har nedsatt funksjonsevne. Loven har vært gjeldende siden 2014, men fra 1. januar 2021 skal alle nettsider tilfredsstille kravene.

COOKIE CONSENT

Aktivt samtykke for informasjonskapsler

En hånd vises foran en laptop. Skjermen viser en popopp med samtykkeerklæring
Aktivt samtykke for informasjonskapsler, såkalt Cookie Consent, handler om at nettsiden din må være tilpasset slik at brukeren aktivt skal kunne gi samtykke til informasjonskapsler. Vi har satt oss inn i reglene og kan bistå deg med en løsning som tilfredsstiller kravene.

CCPA

California Consumer Privacy Act (CCPA)

Bilde av en hånd som holder en penn som peker på en analyse foran en laptop
CCPA er en forkortelse for California Consumer Privacy Act, og er en lov som ble gjort gjeldende i California fra og med 1. januar 2020. Men hva er CCPA og hvem gjelder det for?

KONTAKT

Ønsker du å vite mer om ItumX? Ta kontakt!

Keith Johansen
Keith Johansen Salgsdirektør [+47] 924 37 980 kfj@itumx.no